Browning Feeder Team

Test feedrových prútov-  Extrémne nahadzovanie

Test feedrových prútov- Extrémne nahadzovanie

V minulosti sa už viacero ľudí venovalo problematike nahadzovania na veľké vzdialenosti pomocou kaprových prútov. My sme po minuloročnom úspechu, keď sme v relácii testovali niekoľko prútov pri nahadzovaní na veľké vzdialenosti, rozhodli urobiť opäť prakticky rovnaký test. Avšak, pridali sme aj niekoľko feedrových prútov. Samozrejme, aby sme sa čo najviac priblížili reálnym číslam, ako závažie sme sa rozhodli používať feedrové košíky naplnené krmivom.

Ako to s tým feedrom  vlastne je....

Ako to s tým feedrom vlastne je....

Tento článok mal pôvodne vzniknúť  ako s feedrom začať.  Po úvahách a rozoberaní pre a proti, som sa rozhodol dať tomuto článku iný zmysel.  Takže ak očakávate, že tu nájdete návod ako sa krok za krokom naučíte feedrovať , tak ďalej už nečítajte....  Ale ak predsa len chcete vedieť ako to naozaj je..... 

Zimný feeder  1.časť:  Váh

Zimný feeder 1.časť: Váh

Určite už poznáte situáciu, keď ste dohodnutý s kamarátmi na rybačku v sobotu. Dohodnete sa  na nedeľu a v nedeľu sa zobudíte, tešíte sa na chvíle pri vode, pozriete cez okno a vonku prší.... no nič
príjemne.... Niekto by to zrušil, ale mi nie a napriek dažďu a zime sme šli.


 

Champion’s Choice Superfeeder

Champion’s Choice Superfeeder

  

 BOB NUDD reprezentoval team Anglicka na medzinárodnej úrovni viac ako  24 rokov, za tú dobu sa stal pravdepodobne najznámejším rybárom na  svete. Vrcholom jeho kariéry bolo víťazstvo pred domácim publikom v  Holme Pierrepont,Nottingham, v roku 1994.

 "Najlepší prút od Browning aký bol kedy vyrobený" - nielen odvážne vyhlásil Bob Nudd, ale skutočná pravda.

Miešame Browning ...

Miešame Browning ...

Miešame Browning zmesi -  je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Neverili, že na zmes od Browningu a jeden starší rybár sa ma snažil presvedčiť, že tieto zmesi na našich vodách  nefungujú.... Uvediem príklad ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning,  Aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou – čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy.  Miešanie zmesí nie  je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi.  V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.

Hybrid Power Feeder L 12 – dotyk dokonalosti

Hybrid Power Feeder L 12 – dotyk dokonalosti

Hybrid Power Feeder L 12 – dotyk dokonalosti.

Na feeder chytám stále a táto technika sa stala mojou srdečnou záležitosťou. Tak ako každý, som si preštudoval množstvo literatúry, vyhľadal všetko čo sa dalo na internete nájsť a išiel nakúpiť „hardware“.... 

MethodMix krmítka

MethodMix krmítka

Princíp method mixu je v tom, že používáš menšie množstvo vysoko kvalitnej, účinnej a teda aj drahšiej zmesi. Pri samotnom love, je to veľmi na výsledku poznať. Browning má vo svojej ponuke celú sériu methodmixových krmítiek, stačí si len vybrať.

 

Pohoda na Váhu.

Pohoda na Váhu.

Každý deň keď prechádzam po moste nad Váhom za pracovnými povinnosťami, tak mi nedá nespomenúť si na krásnu rybačku v strede leta - na starom Váhu ako ho mi nazývame. Popri povinnostiach mojich a aj mojich bratov sme sa konečne dohodli, že opäť strávime týždeň na našej najobľúbenejšej rieke a pozrieme sa na zúbky miestnych kaprov.

Pleskáč receptúry

Pleskáč receptúry

 Dole uvedené receptúry sú doporučené poprednými lídrami Browning teamov ako sú:  Matthias Weigang, Del Wolters, Tobias Klein, Simon Colclough, Steffen Hollinger, Bob Nudd, Enrico Hoffmann, Albert Wiederer, Günther Gatterbauer, Jörg Ovens, Susana a Maria Teresa Siles Álvarez a samozrejme Browning Feeder Teamom Slovakia.

Peletová sobota

Peletová sobota

V sobotu som sa zobudil s pocitom,že by som mohol ísť na ryby trochu si zafeedrovať.Keďže bolo chladné ráno tak som si povedal, že pôjdem okolo 10 h. Dovtedy si idem pripraviť moje obľúbené peletové krmivo a pripravím si ho na sladko. Do rozomletých peliet som rozdrvil marínu keks, zalial som to tekutou melasou, dobre rozmiešal a preosial. Krmivo nádherne rozvoniavalo. Ako bolo zarobené, začal som baliť. Vytiahol som moju dobrú babetu, naložil všetko potrebné na ryby a úderom desiatej hodiny štartujem smer rieka Nitra.

Rybárske typy, triky, návody, články, feeder, lov na prívlač, lov kaprov.
Recenzie, testy prútov, navijakov...

Navrch stránky