Browning Feeder Team

Popis zmesí a doporučených receptúr

Popis zmesí a doporučených receptúr

Pripravili sme pre Vás verziu popisu zmesí a receptúr na stiahnutie v PDF formáte. Sťahovať môžete tu:

PDF KATALÓG


 

Noskové rameno

Noskové rameno

Zima je každý rok časom odpočinku väčšiny rybárov, ktorí sa viac menej venujú údržbe svojej technickej výbavy. Samozrejme nájde sa aj časť rybárov, ktorí sa tomuto športu venujú celoročne a do ktorej patrím aj ja. Aj keď väčšiu časť roka chytám všade inde, zimné obdobie je časom, kedy sa rád vraciam na naše „domáce vody“.

Ako sa mi podarilo uloviť prvých Amurov.

Ako sa mi podarilo uloviť prvých Amurov.

Jedného dňa som videl rybára ako ulovil veľku valcovitú rybu, hneď som si povedal že takú rybu som ešte nevidel a takú veľkú už vôbec nie. Bol to krásny Amur a jeho veľkosť ma fascinovala, hneď som začal túžiť po takom krásavcovi s ktorým by som si pomeral sily. Čo ma ale bolelo viac, že rybár zobral rybu domov aj keď som sa mu snažil vysvetliť, že už ju nikdy nechytí a nepopasuje sa s ňou, ale bolo to márne. Nebudem sa opakovať, že ja si rybu nezoberiem a max do troch kíl a to už musí byť! Takže začal som snívať o veľkom Amurovi, ako nikdy pred tým.

Najlepšie krmivo do studenéj vody- B22

Najlepšie krmivo do studenéj vody- B22

B 22- bomba do studenej vody.

Pri prečítaní názvu tohto článku vás možno napadne známy  bombardér, ktorým sa pýši americká armáda. Ale ručím vám za to, že podobnosť je čisto náhodná. Aj keď okrem podobného názvu majú spoločné ešte niečo. Účinnosť, bomby. K napísaniu pár riadkov určených všetkým, čo lovia spôsobom klasika, feeder, či plavačka ma inšpiroval môj nos. A myslím to vážne. Nechcem vás zavádzať , tak to rád vysvetlím.

Lov mrien v zime

Lov mrien v zime

Už viac ako pol roka sme sa chystali s kamarátom na feeder, ale akosi sa nám nedarilo zosúladiť si termín tak, aby sme sa stretli a dohodli na jeden deň.... Vždy sme si zavolali a končilo to: Ja v stredu nemôžem.... Ďalší telefón.... Zase ja nemôžem..... až prišla zima...

Testovanie noviniek od Browningu na rok 2015

Testovanie noviniek od Browningu na rok 2015

- Madunický kanál
Niekto si možno položí otázku, prečo treba rybárske nástrahy inovovať. Veď sú to len ryby, nemé tvory žijúce vo vode, ktoré konzumujú všetko, čo im ponúkneme. Samozrejme, ak sú hladné a berú. Nie je to celkom tak. Rybárstvo kráča dopredu, práve preto, že ryby nie sú hlúpe.

Feeder - miešanie zmesí a technika lovu

Feeder - miešanie zmesí a technika lovu

Od prvého vydania katalógu zmesí v roku 2008 sa Browning veľmi rýchlo dokázal zorientovať v dynamickom svete rybolovu. Tím odborníkov sledoval stále meniace sa podmienky pre rybolov, ale tiež zvážil významné zmeny rybolovnej techniky pri vývoji nových zmesí. Pre uspokojenie stále rastúcich požiadaviek moderného rybára boli v spolupráci s úspešnými medzinárodnými pretekárskymi šampiónmi zmesi Browning vylepšené a doplnené o nové komponenty, čím sa stali výborne chytateľné.

Lov v zime efektívne

Lov v zime efektívne

Kostné červy sú vo všeobecnosti vynikajúcou nástrahou. V lete svojím neustálym pohybom vždy vyprovokujú rybu k záberu. Ale v zime, v studenej vode ich efektivita klesá. Chovajú sa presne tak, ako keď ich skladujeme v chladničke... Aj keď si ich donesieme v termo nádobe k vode, po napichnutí na háčik a nahodení, do desiatich minút v ľadovej vode sú neaktívne... Ako teda efektívne loviť v studenej vode ?

Januárové plotičky

Januárové plotičky

V týchto mrazivých dňoch je veľmi málo možností k lovu rýb. Väčšina rýb hybernuje a potravu neprijíma. Ale celoročne aktívnou rybou je plotica, ktorá vás svojou aktivitou prekvapí aj v zime. Dnes si trošku si zopakujeme čo o plotičkách vieme, kde ich hľadať a samozrejme pridám aj receptúru na zmes, ktorá je účinná aj teraz v ľadovej vode.

Bocska 3.3.2012

Bocska 3.3.2012

 Tak plný očakávania na začiatok novej sezóny sme uvítali správu o usporiadaní privátneho preteku medzi plavačkármi a feedristami. Samozrejme sa jednalo len o priateľské stretnutie, ale bola to aj veľmi dobrá príležitosť prevetrať naše rýchle špičky.... 

Rybárske typy, triky, návody, články, feeder, lov na prívlač, lov kaprov.
Recenzie, testy prútov, navijakov...

Navrch stránky